• 30208662
 • info@djga.dk

Ikast College

Ikast College

Ikast College

Hvad er DJGA College?

DJGA Collega er golflinjen på SportsStar College i Ikast. I dag er der 29 golfspillere,heriblandt 3 A-landsholdspillere og 5 U-trup spillere.

Kombinationen mellem skole, træning og bolig giver en helt unik, og ikke set lignende i Skandinavien, mulighed for at leve i et elitemiljø blandt 250 andre sportsudøvere fordelt på FCM fodbold og håndbold akademi, Herning Cykleklub, Team Ikast herrehåndbold og IFS badminton. Træningsfaciliteterne ligger samlet på og omkring college, dette alt fra overdækket træningsbane med græsteested og putting, Tullamore GK, styrketræningslokale, indendørs golftræningscenter med trackman, 3D biodynamics, samput lab, samt handelsskole og gymnasium. Dette giver en unik mulighed for at leve en fokuseret hverdag, hvor der faktisk er tid til skole, lektier, sport og den sociale trivsel.

Glæden ved golf er omdrejningspunktet

Hvert år modtager spillerne et spørgeskema som skal hjælpe til et slags glædesbarometre. Skemaet er med til at sætte rammerne for, hvordan motivation og vilje optimalt skabes og fastholdes miljøet imellem. De 4 kerneglæder stimuleres på mange bevidst og ubevidste plan, men efterfølgende er det skitseret, hvor vi helt konkret sætter ind for at stimulere og udvikle de 4 glæder.


Træningsmængde

Træningsmængden er fordelt udover 5-6 ugentlig træninger med fokus mentalt, fysisk, taktisk og teknisk træning.

Tre år på College i Ikast

De 3 år på college er inddelt således, at den enkelte spiller hvert år tilegner sig ny viden. Der er forskel på niveau og trænerbarhed hos spillerne, derfor vil der være forskel på, hvilke kompetencer der er i hovedsædet. Nedenstående er der råskitse af et ophold på College.
År 1
 • Indslusnings forløb med fokus på interaktion årgangene imellen
 • Intro til træningsmetoder
 • Intro til mental træning herunder målsætning og evaluering og træningsmiljø
 • Intro til fysisk træning, herunder kvalitet af træningen
 • Præcisering af mentale, tekniske og fysiske udviklingsområder
År 2
 • Videreudvikling af træningsmetoder
 • Arbejde med tekniske, fysiske og mentale udviklingsområder
År 3
 • Videreudvikling af træningsmetoder herunder statistik
 • Arbejde med tekniske, fysiske og mentale udviklingsområder
 • Intro til golf efter college. Herunder college USA, videreforløb på højskole eller andet

Trænerrollen

Trænerne på college arbejder på højeste niveau og forventer af sig selv, at de til hver en tid er en støtte for den enkelte spiller. Dette betyder, at de konstant arbejder med at videreudvikle sine kompetencer indenfor alle områder. Således fungerer trænerne også som mentorer for den individeuelle spiller. Spillerne lærer at forholde sig til mere end en træner, der vil dog være en primær træner tilknyttet hver spiller.

Trænere

 • Thomas Poulsen
 • Lars Holm Larsson

Hvem optages på DJGA College i Ikast?

I princippet alle der ønsker at kombinere videreuddanelse med en seriøs tilgang til deres sport optages. Det forventes, at du har mål med din sport og uddannelse og er parat til at prioritere livet som eliteudøver igennem 3 år.

Pris

Pris for golfdelen på College er kr. 1.950,00 om måneden, samt 4 x kr. 1.500,00 til en aktivitetspulje, der dækker greenfee til spilledage på andre baner, medlemskab af indendørs træningscenter, medlemskab Tullamore, ekspertbesøg m.m. 

Til college betales månedligt kr. 5.075,00 for kost og logi for et enkeltværelse eller kr. 3.975,00 for et dobbeltværelse (delt med en anden elev).
da_DKDanish